Onze huisregels

Op onze school gelden een aantal regels, deels bedoeld ter bescherming van onszelf en de hond, deels ter bevordering van een prettige sfeer en om van elkaar te weten waar we aan toe zijn.

 

  • Bent u verhinderd? Geef dit dan zo vroeg mogelijk door aan uw instructeur, zodat deze bij de lesvoorbereiding rekening kan houden met het aantal cursisten. Marjolein Geelhoed (06 – 44 26 90 23) of stuur een sms’je.
  • Als uw hond ziek is, kunt u wel zelf komen om te kijken waaraan u voor de week erna met de hond kunt werken als deze is hersteld.
  • U dient zich aan de aanwijzingen van de instructeur te houden.
  • Tijdens de les wordt niet gerookt (ook niet elektronisch) en dienen mobiele telefoons uitgeschakeld te zijn.
  • Indien de hond zijn behoefte doet op het trainingsterrein en de daaraan gelegen percelen, dient u dit op te ruimen.
  • Het gebruik van geweld jegens eigen en/of andere honden wordt niet getolereerd. Dit kan verwijdering van de cursus tot gevolg hebben.
  • Tijdens de les bent u te allen tijde verantwoordelijk voor uw eigen hond.
  • Tijdens de les blijven de honden te allen tijde aangelijnd, mits de instructeur anders beslist.
  • Tijdens de les heeft u toestemming van uw instructeur nodig om het trainings­ter­rein te verlaten.

 

Praktische tips

 

Verzekering

Wordt uw hond gedekt door uw WA-verzekering? Als u dit niet weet, kunt u dit in uw polis controleren of navragen bij uw verzekeringsmaatschappij. Ook een goed opgevoede hond kan de nodige schade veroorzaken, bijvoorbeeld door voor een auto te lopen die uitwijkt en allerhande schade oploopt en veroorzaakt.

 

Kleding

Er wordt op gras lesgegeven. In beide gevallen kunnen u en uw hond modderig en nat worden. Houd daarmee rekening met uw kleding en schoeisel.

 

Eten geven van uw hond

In verband met de gezondheid van uw hond is het raadzaam om uw hond 2 uur voor aanvang van de les geen eten te geven. U gaat toch ook niet met een volle maag joggen!

gallery/spelen met bal2

Heeft uw hond al een favoriet speeltje?
Bij onze hondenschool is een leuk balletje te koop wat u gemakkelijk in uw jas- of broekzak kan steken. Met een lang touw eraan en als extra tricker voor de hond:
een belletje in het balletje.

Prijs: € 9,00

 

Deze balletjes zijn niet in de winkel te koop, alleen met een korter touw en zonder belletje!