Kwispelstaart blok I

Met de puppycursus heeft u de basis gelegd voor een goede opvoeding. Maar net als u denkt: “mijn hond luistert al goed” kondigt zich de puberteit aan. Hormonen gaan opspelen, menige hond heeft meer zelfvertrouwen gekregen en mogelijk wordt de rangorde op de proef gesteld. Juist nu is de consequentheid van de baas en het gezin zeer belangrijk. Juist daarom adviseren wij om te blijven oefenen met uw hond.

 

Alle oefeningen worden afgewisseld met spelmomenten c.q. concentratie- en behendigheidsoefeningen en afgestemd op het leervermogen van de honden.
Oefeningen die onder meer aan de orde komen:
 

  • Wandelen in de groep (zonder trekken)
  • Vastleggen (in-, en uit het zicht)
  • Negeren van fietsers, trimmers, auto’s etc.
  • Plaats houden
  • Komen uit de groep
  • De bestaande oefeningen die in de puppycursus zijn behandeld worden verder en correcter uitgewerkt.

 

Praktische informatie Kwispelstaart I

Cursusduur: 10 lessen van 1 uur

Kosten: € 105,00

Locatie: Belgeren 1, 5235 AM ’s-Hertogenbosch

Bij afsluiting ontvangt u een certificaat van deelname

Meer info zie: Benodigdheden voor de cursus.

gallery/chili buiten

"Wij,  ik Tanja en mijn Engelse Cocker Spaniel pup Joe Cocker, zijn via de dierenartspraktijk Maaspoort bij hondenschool BAG terecht gekomen. Met mijn vorige 2 honden ben ik nooit naar puppytraining geweest maar omdat een Cocker Spaniel goed eigenwijs kan zijn wilde ik nu wel deelnemen aan puppytraining. Daarbij wil ik mijn pup uitdagen tot het doen van dingen en gewoon samen bezig zijn. We kwamen bij Marjolein toen Joe 10 weken was. Inmiddels heeft hij de puppytraining doorlopen. Dit heeft veel positieve ervaringen opgeleverd dat we nu al bijna klaar zijn met Gehoorzaamheid I.

Joe, maar zeker ook ik, hebben veel geleerd. Zowel over gedrag van honden, wat voor inpakt het 1e jaar heeft op de rest van de hond zijn leven, en hoe je leert te communiceren met je hond. Ook het socialiseren, samen spelen met jou als baas als met andere honden zijn zaken die aan de orde zijn gekomen. Over 2 weken is Gehoorzaamheid I afgerond en wij gaan zeker door met Gehoorzaamheid II"

- Baasje van Joe