Onze cursussen

Hoe werkt het bij onze hondenschool en wat hebben wij u te bieden?

 

Wij zijn vanuit hokjes denken afgestapt géén gehoorzaamheid I, II of III of beginners, gevorderden of vergevorderde cursussen meer!

 

Puppycursus

Daar wordt gestart om baas-hond de basisbeginselen en sociale vaardigheden aan te leren waaraan een normale, sociale en stabiele huishond moet gaan voldoen.

"Ons doel is een blij en stabiel baasje & een vrolijke, kwispelende en blije hond waarmee u overal welkom bent!"
Kwispelstaartjes

Maar net als u denkt mijn hond kan en weet het allemaal wel, komt de pubertijd. De hond gaat zijn grenzen verkennen, bruist van de energie en de hormonen gieren door zijn lijf. Juist nu is het belangrijk dat jij als baas goed in contact blijft met jouw hond. Jij leert jouw hond positief te begeleiden zodat hij uit kan groeien tot een zelfbewuste, volwassen en evenwichtige hond.

 

Kwispelstaartjes zijn voor Hondenschool BAG stabiele en evenwichtige honden die elk op hun eigen wijze en tempo gaan leren om respect te hebben voor de baas en hun soortgenoten. Daarom bieden wij u drie kwispelblokken aan zodat iedere baas-hond dit op zijn eigen tempo kan bereiken.

Door deze sociale manier van trainen wordt iedere les altijd afgesloten met ca. 10 minuten “vrij” spelen voor de honden om zodoende hun sociale vaardigheden met soortgenoten nog verder te ontwikkelen.

Naast bovenstaande cursussen kunt u bij ons ook terecht voor een combi-cursus, Jump for Joy en privéles

Ons cursusaanbod is veelzijdig.
Heeft u geen idee waar u moet beginnen?
 
Neemt u dan gerust contact met ons op,
wij adviseren u graag over de beste passende cursus voor u en uw hond.
gallery/keet_spelen

"Ik ga altijd met veel plezier naar de hondencursus. Marjolein geeft goede tips en ze houdt ook goed rekening met de hond. Een jonge hond kan zich nl. nog niet zo lang concentreren. Dus er is ook steeds ruimte voor spelletjes met je hond. Daarnaast maakt ze het iedere week leuk en afwisselend."

 

- Het baasje van Joep

"Al jarenlang volg ik diverse trainingen bij Marjolein van HondenschoolBAG met Lima en Mikkie. Mede dankzij de hulp van Marjolein heeft Lima haar trauma rondom auto’s kunnen overwinnen. Nu doen we mee aan de Jump for Joy cursus. Plezier voor honden en de baas en heel goed voor de onderlinge band met je hond!"

 

- Het baasje van Lima en Mikkie